Camping Bucek

Camping Bucek
Familiecamping ten westen van Praag

Camping Bucek ligt aan een meertje met een eigen strand, een overdekt zwembad (125m²) en speeltuin met trampolines. De ligging is ideaal voor een bezoek aan midden Tsjechië met o.a. de kastelen Karlštejn en Křivoklát de grotten van Koněprusy en natuurlijk de hoofdstad Praag en kuuroord Karlovy Vary.

Camping Oase Praha

Camping Oase Praha
Ideaal voor gezinnen met jonge kinderen

Camping Ligt 5 km zuidelijk van Praag. Eigen bushalte bij de camping. Zeer geschikt voor een bezoek aan Praag met de mogelijkheid om daarna te relaxen op de camping in het binnen en of buiten zwembad, whirlpool , massages en ander sport mogelijkheden o.a. trampoline's . Georganiseerde excursies direkt vanaf de camping

Camping Frymburk

Camping Frymburk
Familiecamping aan het Lipnomeer

De camping ligt direct aan het grootste meer van Tsjechië, het Lipnomeer. Eigen 800 m lang strand. Mogelijkheid van watersport en sportvissen . Mooie wandel en fietspaden direct vanaf de camping in een mooi natuurgebied. In de directe omgeving mooie historische stadjes en kastelen zoals Český Krumlov, Rožmberk, Hluboká nad Vltavou.

 

TOP campings Tsjechië


Vanaf 2019 is camping Bucek gesloten. We zullen dus uitkijken naar uw bezoek alleen op de camping Frymburk en Oase Praha!

Allebei campings worden beheerd door families met hun teams wat natuurlijk voor u een garantie voor de beste kwaliteit en service is.

 

Onze campings bieden voor alle gezinsleden iets, daarom ook de benaming „Familie Topcamping.cz“. U vindt voor de kleinsten speeltuinen, sportvelden, trampolines. In het hoogseizoen  zijn er animatie programma’s voor alle leeftijden. Ook buiten het hoogseizoen zijn er verschillende georganiseerde excursies.

U kunt natuurlijk ook gebruik maken van de verschillende accommodaties zoals luxe en economy mobilhomes of appartementen. Gebruik bij herhaald bezoek onze kortingscoupon topkorting -15%

Het sanitair is natuurlijk van goede kwaliteit. Wi-Fi bereik op het gehele kampeerterrein, restaurants, waterpark, zwembad ...