Familiecamping bij de hoofdstad Praag

Camping Oase Praha *****

Ideaal voor gezinnen met jonge kinderen

Camping Oase is  geschikt voor een bezoek aan de hoofdstad Praag, maar ook aan de vele monumenten (burchten, kastelen en historische plaatsen) in het landschap van Midden-Bohemen.

Praag kunt u zelf per bus bezoeken – er is een halte direct voor de camping – of u kunt deelnemen aan een regelmatig georganiseerde toer met gids, boottochtjes e.d.

De camping biedt voor elk wat wils – van eenvoudige, maar wel grote (100 m2)  plaatsen voor bezoekers met tent tot Premium plaatsen(170 m2)  met privé sanitair. We biden ook volledig uitgeruste stacaravans.

Ook aan buiten en binnen zwembaden, sportvelden, trampolines,  miniclub, of een animatie programma voor kleine kinderen ontbreekt het niet.

Vanzelfsprekend is hier ook een restaurant en een verkooppunt voor levensmiddelen.

WiFi-ontvangst si mogelijk op de hele camping.

TOP-aanbieding

 14-daags arrangement in het laagseizoen

 

U kunt deze aanbieding gebruiken op één of een combinatie(week+week) van beide campings.

Bijvoorbeeld  op een Standaardplaats + elektriciteitsaansluiting (6A) + 2 personen + toeristenbelasting betaalt u slechts 7.320 CZK!

Geldig 17.5. – 1.7. en 24.8. – 1.9. 2024.  Om van deze aanbieding te kunnen profiteren is het noodzakkelijk de accommodatie vooraf te reserveren!

Bovenstaande prijzen kunnen niet meer met andere kortingen gecombineerd worden. Met uitzondering van de Premium plaatsen vragen we geen aanbetaling, maar u betaalt bij aankomst en in contant!

Bij een week+week combinatie op beide campings bestelt u de hele verblijf op de camping die u de erste week wilt bezoeken.

 

Meer informatie en boeking:

Camping Oase Praha   /  Camping resort Frymburk