Familiecamping bij de hoofdstad Praag

Camping Oase Praha *****

Ideaal voor gezinnen met jonge kinderen

Camping Oase is  geschikt voor een bezoek aan de hoofdstad Praag, maar ook aan de vele monumenten (burchten, kastelen en historische plaatsen) in het landschap van Midden-Bohemen.

Praag kunt u zelf per bus bezoeken – er is een halte direct voor de camping – of u kunt deelnemen aan een regelmatig georganiseerde toer met gids, boottochtjes e.d.

De camping biedt voor elk wat wils – van eenvoudige, maar wel grote (100 m2)  plaatsen voor bezoekers met tent tot Premium plaatsen(170 m2)  met privé sanitair. We biden ook volledig uitgeruste stacaravans.

Ook aan zwembaden, sportvelden, trampolines,  miniclub, of een animatie programma voor kleine kinderen ontbreekt het niet.

Vanzelfsprekend is hier ook een restaurant en een verkooppunt voor levensmiddelen.

WiFi-ontvangst si mogelijk op de hele camping.

aanbieding

Op alle campings kunt u gebruik maken van de kortingscoupon. De korting van 15% is geldig op het basis kampeertarief (excl. gemeentelijke heffingen en extra’s) en gedurende het hele seizoen. Voor de accommodaties zoals mobilhomes en appartementen krijgt u met de coupon een korting van 10% op het basistarief (excl. gemeentelijke heffingen en extra’s).

Deze kortingsbon kon worden verkregen als beursaanbieding op de toeristische beurzen die we bezochten (tot 2021 ontving deze ook elke gast bij vertrek van één van de campings).

Bij inschrijving/aanmelding bij een camping moet u wel de coupon direct overhandigen.