Familiecamping bij de hoofdstad Praag

Camping Oase Praha *****

Ideaal voor gezinnen met jonge kinderen

Camping Oase is  geschikt voor een bezoek aan de hoofdstad Praag, maar ook aan de vele monumenten (burchten, kastelen en historische plaatsen) in het landschap van Midden-Bohemen.

Praag kunt u zelf per bus bezoeken – er is een halte direct voor de camping – of u kunt deelnemen aan een regelmatig georganiseerde toer met gids, boottochtjes e.d.

De camping biedt voor elk wat wils – van eenvoudige, maar wel grote (100 m2)  plaatsen voor bezoekers met tent tot Premium plaatsen(170 m2)  met privé sanitair. We biden ook volledig uitgeruste stacaravans.

Ook aan zwembaden, sportvelden, trampolines,  miniclub, of een animatie programma voor kleine kinderen ontbreekt het niet.

Vanzelfsprekend is hier ook een restaurant en een verkooppunt voor levensmiddelen.

WiFi-ontvangst si mogelijk op de hele camping.

BONUS 2023

Jouw mening is top

 
Na een bezoek aan Camping Resort Frymburk of Camping Oase Praha, schrijft u waarin u geïnteresseerd bent, wat u anderen zou willen adviseren/aanbevelen. Schrijft a.u.b. op sommige sociale media (Facebook, Instagram…) – op uw eigen of op publiek met als thema kamperen.

Begin februari zullen we willekeurig 9 winnaars selecteren die vouchers van ons zullen ontvangen – 8 keer voor 5.000 CZK en één zelfs voor 10.000 CZK. Deze kunt u vervolgens gebruiken om uw verblijf op een van onze campings in 2023 te betalen.

 

Meer informatie en overzicht van opmerkingen