Familiecamping aan het Lipnomeer

Camping Resort Frymburk ****

Camping aan de oever van het Lipnomeer

In het hart van Europa ligt in Zuid- Tsjechië Camping Frymburk, direct aan het Lipnomeer. Het Lipnomeer is het grootste en zuidelijkste meer van Tsjechië. Camping Frymburk is zowel geschikt voor een actieve vakantie als ook om te genieten van de natuur en de historische stadjes en kastelen van Zuid-Tsjechië.

De gezellige familiecamping heeft 170 toeristische plaatsen, van eenvoudige tentplaatsen tot comfortplaatsen met privé-sanitair. Ook worden er verhuurd luxe mobilhomes en nieuwe safaritenten.

Vanaf alle plaatsen heeft u een schitterend uitzicht op het Lipnomeer.

Voor de campinggasten staan er drie schone en moderne sanitairgebouwen verspreid over de camping. In het restaurant op de camping kunt u heerlijk eten (ontbijt, lunch en diner), aan de bar kunt u ook snacks en pizza’s afhalen en ‘s morgens vers brood en andere levensmiddelen kopen.

Op de hele camping is er WiFi-ontvangst.

TOP-aanbieding

 14-daags arrangement in het laagseizoen

 

U kunt deze aanbieding gebruiken op één of een combinatie(week+week) van beide campings.

Bijvoorbeeld  op een Standaardplaats + elektriciteitsaansluiting (6A) + 2 personen + toeristenbelasting betaalt u slechts 7.320 CZK!

Geldig 17.5. – 1.7. en 24.8. – 1.9. 2024.  Om van deze aanbieding te kunnen profiteren is het noodzakkelijk de accommodatie vooraf te reserveren!

Bovenstaande prijzen kunnen niet meer met andere kortingen gecombineerd worden. Met uitzondering van de Premium plaatsen vragen we geen aanbetaling, maar u betaalt bij aankomst en in contant!

Bij een week+week combinatie op beide campings bestelt u de hele verblijf op de camping die u de erste week wilt bezoeken.

 

Meer informatie en boeking:

Camping Oase Praha   /  Camping resort Frymburk