Familiecamping aan het Lipnomeer

Camping Resort Frymburk ****

Camping aan de oever van het Lipnomeer

In het hart van Europa ligt in Zuid- Tsjechië Camping Frymburk, direct aan het Lipnomeer. Het Lipnomeer is het grootste en zuidelijkste meer van Tsjechië. Camping Frymburk is zowel geschikt voor een actieve vakantie als ook om te genieten van de natuur en de historische stadjes en kastelen van Zuid-Tsjechië.

De gezellige familiecamping heeft 170 toeristische plaatsen, van eenvoudige tentplaatsen tot comfortplaatsen met privé-sanitair. Ook worden er verhuurd luxe mobilhomes en chalets.

Vanaf alle plaatsen heeft u een schitterend uitzicht op het Lipnomeer.

Voor de campinggasten staan er drie schone en moderne sanitairgebouwen verspreid over de camping. In het restaurant op de camping kunt u heerlijk eten (ontbijt, lunch en diner), aan de bar kunt u ook snacks en pizza’s afhalen en ‘s morgens vers brood en andere levensmiddelen kopen.

Op de hele camping is er WiFi-ontvangst.

BONUS 2023

Jouw mening is top

 
Na een bezoek aan Camping Resort Frymburk of Camping Oase Praha, schrijft u waarin u geïnteresseerd bent, wat u anderen zou willen adviseren/aanbevelen. Schrijft a.u.b. op sommige sociale media (Facebook, Instagram…) – op uw eigen of op publiek met als thema kamperen.

Begin februari zullen we willekeurig 9 winnaars selecteren die vouchers van ons zullen ontvangen – 8 keer voor 5.000 CZK en één zelfs voor 10.000 CZK. Deze kunt u vervolgens gebruiken om uw verblijf op een van onze campings in 2023 te betalen.

 

Meer informatie en overzicht van opmerkingen