Familiecamping aan het Lipnomeer

Camping Resort Frymburk ****

Camping aan de oever van het Lipnomeer

In het hart van Europa ligt in Zuid- Tsjechië Camping Frymburk, direct aan het Lipnomeer. Het Lipnomeer is het grootste en zuidelijkste meer van Tsjechië. Camping Frymburk is zowel geschikt voor een actieve vakantie als ook om te genieten van de natuur en de historische stadjes en kastelen van Zuid-Tsjechië.

De gezellige familiecamping heeft 170 toeristische plaatsen, van eenvoudige tentplaatsen tot comfortplaatsen met privé-sanitair. Ook worden er verhuurd luxe mobilhomes en chalets.

Vanaf alle plaatsen heeft u een schitterend uitzicht op het Lipnomeer.

Voor de campinggasten staan er drie schone en moderne sanitairgebouwen verspreid over de camping. In het restaurant op de camping kunt u heerlijk eten (ontbijt, lunch en diner), aan de bar kunt u ook snacks en pizza’s afhalen en ‘s morgens vers brood en andere levensmiddelen kopen.

Op de hele camping is er WiFi-ontvangst.

aanbieding

Op alle campings kunt u gebruik maken van de kortingscoupon. De korting van 15% is geldig op het basis kampeertarief (excl. gemeentelijke heffingen en extra’s) en gedurende het hele seizoen. Voor de accommodaties zoals mobilhomes en appartementen krijgt u met de coupon een korting van 10% op het basistarief (excl. gemeentelijke heffingen en extra’s).

Deze kortingsbon kon worden verkregen als beursaanbieding op de toeristische beurzen die we bezochten (tot 2021 ontving deze ook elke gast bij vertrek van één van de campings).

Bij inschrijving/aanmelding bij een camping moet u wel de coupon direct overhandigen.